Huomisiltana tavataan Taito-lehden Kässäillassa, Helsingin CraftCornerissa. Onpa ihanaa päästä kässäilemään kanssanne – ja ylipäätään kässäilemään: arki on pitänyt niin tiukasti otteessaan, että neulomiset ja kutomiset ovat jääneet aivan liian vähille. Aurinkoa maanantaihinne toivottelee Jonna Taito-lehden ensimmäinen Kässäilta järjestetään tiistaina 7. helmikuuta kello 17–20 Helsingin CraftCornerissa.

Tervetuloa istumaan kanssamme iltaa, nauramaan, neulomaan, virkkaamaan, kirjomaan, nypläämään – minkä työn nyt tahdotkin tuoda tullessasi. Rentoudutaan kimpassa käsitöiden äärellä, keitetään pannukaupalla kahvia ja teetä ja inspiroidutaan toistemme tekemisistä.

Virallisia ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, mutta voit halutessasi merkitä itsesi tulevaksi, jotta osaamme varautua tarjottavien suhteen. Nähdään siis ensi viikolla!

Terveisin Taito-lehden Jonna

61 people interested

Alkuperäinen Facebook-postaus »