Helmikuu on omistettu 110-vuotiaalle Taidolle ja yhteisöllisyydelle, jonka käsityöt synnyttävät. Neuloimme eilen neljättä tuntia CraftCornerissa ja huomenna jatkamme lehtemme syntymäpäivän parissa. Tule mukaan kakulle ja kahville, äläkä unohda keskeneräistä kudinta tai virkkuuta. Juttu luistaa huomattavan helposti käsitöiden äärellä. 🙂 t. Jonna Taito-lehti aloittaa 110-vuotisen taipaleensa juhlinnan 9. helmikuuta Helsingissä. Silloin CraftCorneriin avautuu lehden historiaa ja nykyhetkeä luotaava näyttely, joka muistuttaa, että Onni elää käsityössä.

Näyttelyssä esitellään sekä vuosikymmenten takaisia parhaita kansia ja sisäsivuja että käsintehtyjä aarteita perinnepaidoista puisiin lesteihin ja moderneihin huopa- ja himmelitöihin. Seinille pääsevät myös Taito-lehden uuden tuottajan, toimittaja-valokuvaaja Jonna Hietalan, muotokuvat käsityöläisistä. Kuvat taltioitiin viime marraskuussa Tampereella, Suomen Kädentaidot -messuilla.

Tervetuloa paikalle turisemaan kakun ja kahvin äärelle niitä näitä. Ota mukaan myös keskeneräinen käsityösi, se etenee hyvässä seurassa ihan hetkessä, siinä kaiken sivussa.

15 people interested

Alkuperäinen Facebook-postaus »