Viimeistään elokuun puolivälissä syksy alkaa syyhytä sormissa. On hurjan energinen olo ja pitäisi päästä tekemään sitä, tätä ja tuota. Uuden opettelu tuntuu taas houkuttelevalta ja selaan vimmalla opistojen ja yhdistysten kurssioppaita. Suunnittelu onkin loppukesässä parasta, ei sen niin väliä toteutuvatko suunnitelmat koskaan.

Tänäkin vuonna taitoyhdistyksissä järjestetään lukuisia kursseja eri puolilla Suomea. Osan yhdistysten kurssiaikataulut on nyt julkaistu asiakaslehdissä, joita pääsee selailemaan linkin takaa. Ehkäpä sieltä löytyisi uusi harrastus tälle syksylle.

Selailun ja suunnittelun iloa!

– Sonja


Mitä tapahtuu taitoyhdistyksissä syksyllä? Mitä on kurssiohjelmissa?
Yhdentoista taitoyhdistyksen asiakaslehden alueelliset painokset pääset selailemaan verkossa: https://issuu.com/taitogroup

Lehdissä on yhteiset sivut ja keskellä kunkin alueen oman sivut, joissa esitellään kurssi- ja tapahtumatarjontaa. Painetun lehden voit hakea yhdistyksestä.

Alkuperäinen Facebook-postaus »