No nyt! Kässäkerho Pom Pom tuo valoa lokakuun lopun pimeyteen järjestämällä harvinaisen houkuttelevan neuletapahtuman, superviikonlopun.

27.–29.10. keräännytään Kuopioon ostamaan ihania lankoja, neulomaan yhdessä, nauttimaan hyvästä seurasta ja makoisasta ruoasta sekä osallistumaan kiinnostaville kursseille. Myös Taito-lehti on paikalla raportoimassa viikonlopun tapahtumista.

Liput superviikonloppuun tulevat myyntiin 24.9., nähdään Kuopiossa!


Syksyn parhaan viikonlopun ohjelma on julki, jihuu! 🎉

27.-29.10. Pom Pom järjestää Kuopiossa ainutlaatuisen ja tunnelmallisen neuletapahtuman, jossa mukana on Suomen suosituimmat lankavärjärit sekä pajoja, yhteisneulontaa ja illanviettoa.Kurkkaa koko ohjelma:

Ainutlaatuinen ja ihana neuleviikonloppu Kuopiossa

Oletko sinä tulossa? 🙌
#kassakerhopompom #lankakauppa #kuopio #pompominsuperviikonloppu #pompomsupervkl #pompomsupervkl17 #syksynparasviikonloppu #knittingmeeting #knittingfriends #knittinglife #hyggelife #lanitiumexmachina #kvgwoolworks #lystigyarn #petrichoryarns #taitolehti #soilepyhanniska #christabeckerdesign #neulisti

Alkuperäinen Facebook-postaus »