Jos olet harkinnut Metsä kukkii -puseron neulomista, mutta et ole syystä tai toisesta malttanut vielä ryhtyä toimeen, niin nyt kannattaa olla kuulolla!

Metsä kukkii -paketit ovat 20 %:n alennuksessa Käsityöntalo Verkarannassa Tampereella sekä verkkokaupoissa www.taitopirkanmaa.fi ja www.taitoshop.fi.

Vielä on kosolti aikaa osallistua Metsä kukkii -KALiin ja neuloa tämä kirjoneuleklassikko valmiiksi ennen vuoden loppua.

Oma Metsä kukkii -puseroni etenee hitaasti ja varmasti kohti kainaloita. Paksulla Pirkka-langalla neulominen on ihanan rentouttavaa: jo muutaman rivin tekeminen tuntuu edistävän työtä hirmuisesti ja vaihteleva kirjoneulekuvio pitää ajatukset visusti puikoissa poissa arjen harmaista askareista.

– Sonja


Neuletarvikepaketti on lokakuun ajan -20 % tarjouksessa Käsityöntalo Verkarannassa ja verkkokaupoissa www.taitopirkanmaa.fi ja www.taitoshop.fi. Vuoden alussa Taito-lehti haastoi neulomaan tämän Metsä kukkii-klassikkopuseron, jonka Sirkka Könönen suunnitteli 1990-luvulla Taito Pirkanmaalle.

Alkuperäinen Facebook-postaus »