Huomasitteko, että Taitoliitto ja LähiTapiola jakavat tänä vuonna jälleen Taito-palkinnon?

6 000 euron arvoinen palkinto on merkittävin kotimaisen käsityöyrittäjyyden tunnustuspalkinto. Viime vuonna palkinnon sai Lasisirkus. Kenelle se mahtaa mennä tänä vuonna?

Kuka tahansa voi tehdä esityksen palkinnon saajasta. Jos siis mielestäsi löytyy oivallinen ehdokas, mene osoitteeseen: https://www.taito.fi/toimintamme/taito-palkinto/


Taito-palkinto on merkittävin suomalaisen käsityöyrittäjyyden tunnustuspalkinto ja se jaetaan joka toinen vuosi.
Palkinnon jakaa Taitoliitto yhteistyössä LähiTapiolan kanssa. Palkinto jaetaan 2018 kahdeksannen kerran.
Kenelle Taito-palkinto tällä kertaa?

Esityksen Taito-palkinnosta voi tehdä joko yritys itse tai muu toimija voi ehdottaa yritystä tai yhteisöä palkinnon saajaksi. Palkitsemisesitys vuodelle 2018 tehdään sähköisellä lomakkeella taito.fi sivuilla 20.2.2018 mennessä. Taito-palkinto julkistetaan huhtikuussa 2018 Taidon ja käsityön viikolla.

Palkitsemisen tavoitteena on nostaa julkisuuteen suomalaisia käsityöalalla toimivia menestyviä käsityöyrittäjiä/yrityksiä/yhteisöjä tai tukea uusia, luovia toiminta- ja liiketoimintamalleja ja innovatiivista tuotesuunnittelua. Tarkoituksena on kannustaa ja tuoda esiin hyviä esimerkkejä, jotka vahvistavat laatukäsitystä ja luovat uskoa käsityöyrittämisen menestymisen mahdollisuuksiin koko Suomessa.

Taito-palkinnon suuruus on 6 000 euroa. Rahapalkinnon lahjoittaa LähiTapiola. Taito-palkinnon saajan valitsee Taitoliiton kutsuma raati.

Valinnassa kiinnitetään huomiota yrityksen toimintatapaan, tuotteiden omaleimaisuuteen, innovatiivisuuteen, luoviin toimintamalleihin ja laatuun sekä yrityksen toimintaedellytyksiin ja kehitysmahdollisuuksiin. Palkittavilta edellytetään eettistä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista toimintaa. Tuotteiden tulee edustaa korkeatasoista käsityötaitoa ja muotoilua ja niillä tulee olla perusteltu käyttötarkoitus.

https://www.taito.fi/toimintamme/taito-palkinto/

Alkuperäinen Facebook-postaus »