Huh, mitä hulinaa! Tänään olemme pakanneet kaikki pääsiäisen aikana saapuneet tarjoustilaukset postia varten. Juuri sopivaa hommaa näin pitkän viikonlopun jälkeen, kun aivot eivät ole vielä kunnolla tottuneet tähän arkimenoon.

Onnetar valitsi myös Muita ihania -kirja-arvonnan voittajan ja häneen on oltu yhteydessä yksityisviestitse. Oli ihastuttavaa lukea kevätkäsitöistänne. Monet ovat siirtyneet virkkaukseen ja kirjontaan auringon sulattaessa lumikinoksia, mutta kyllä sieltä joukosta löytyi lukuisia vastaajia, joiden puikot luovat ympäri vuoden villasukkia ja huiveja. Niitähän ei voi koskaan olla liikaa.

Kuvassa olevat sukat ovat muuten Emma Karvosen suunnittelemat Loputtoman talven sukat. Niiden ohje löytyy Taidosta 1/18. Pahaa enteilevästä nimestään huolimatta ne sopivat hyvin myös kevätpuikoille 😉

Ihanaa viikkoa kaikille toivottelee Taidon tuottaja SonjaAlkuperäinen Facebook-postaus »