Hei ihanat, tiedättekö mitä! Meillä on teille ihan hurjasti kivaa asiaa:

Ensinnäkin verkkokaupastamme löytyy nyt superkaunista käsinvärjättyä sukkalankaa mysteeriprojektia varten. Louhittaren Luolan Tuulia Salmela on värjännyt langan suosittuun Väinämöinen Sport -lankapohjaan (75 % villaa, 25 % nylonia). Lankaa on verkkokaupassa vain rajoitettu sadan kappaleen erä, joten klikkailehan itsesi pikaisesti osoitteeseen www.taitolehti.fi/kauppa ja tilaa omasi!

Mysteerineulonta alkaa (jo!!) ensi viikon lauantaina 17.11. ja Emma Karvosen suunnittelemat ohjepalat tulevat Taidon verkkosivuille kaikkien saataville. Mysteeristä muodostuu pintaneulesukka, ja yksi lankavyyhti riittää noin koon 39 sukkiin.

Ja vielä! Oulun seudulla asuvia hemmotellaan nyt urakalla. Mysteerilankaa on saatavilla Oulun Taito Shop Maakarista, siitä rautatieaseman kupeesta. Oulun Taito Shopissa järjestetään mysteerineulontailta keskiviikkona 21.11. klo 18–20. Paikalle tulee myös Louhittaren Luolan Tuulia Salmela. Mee säkin!