Taidolle vuosi 2018 oli erinomaisen hyvä.

Vuoden alussa aloitimme Salainen puutarha -yhteiskirjonnan, joka innoitti hurjan määrän ihmisiä tarttumaan neulaan, osan vuosienkin tauon jälkeen. Kesän korvalla vierailimme ompelukuvakorttiemme kanssa Ommelissa, ja kesäkuumalla kirjoimme huoneentauluja Jyväskylän neulefestareilla. Syksyn tullen julkaisimme kolme käsityöpinssiä ja osallistuimme Suomen Kädentaidot -messujen hulinaan. Vuoden lopuksi järjestimme vielä mysteerineulonnan, johon Louhittaren Luolan Tuulia värjäsi Taidolle ensimmäisen oman langan.

Ja kaiken tämän ihanuuden keskellä julkaisimme kuusi Taitoa, jotka ovat täynnä iloa, intoa ja inspiraatiota, laadukkaita juttuja, kauniita kuvia ja kiinnostavia käsityöohjeita. Olemme tiellä, jota on hyvä matkata eteenpäin. Ensi vuodeksi meillä on suuria ja pieniä suunnitelmia, mutta se mikä pysyy, on rakkaus kädentaitoihin.

Kuvan Taito Ylä-Savon Ilotulitus-ryijyn myötä toivotamme värikästä vuodenvaihdetta jokaiselle lukijallemme ja seuraajallemme. Te teette tämän mahdolliseksi!