Etsimme paraikaa käsityöohjeiden suunnittelijoita ensi vuoden Taidon numeroihin. Jos olet intohimoinen kässätyyppi ja pilkuntarkka ohjeen kirjoittaja, saatat olla etsimämme ihminen!

Julkaisemme jokaisessa Taidossa 6–10 käsityöohjetta, jotka ovat freelancesuunnittelijoiden käsialaa. Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että vuoden jokaisessa numerossa ohjeet ovat eri suunnittelijoilta. Ostamme suunnittelijoilta ohjeisiin ensi- ja kertajulkaisuoikeuden sekä yksinoikeuden neljäksi kuukaudeksi.

Vastaa siis lyhyesti alla oleviin kysymyksiin 30.8. mennessä ja lähetä vastaukset ja vapaamuotoinen portfoliosi osoitteeseen toimitus@taito.fi otsikolla Ohjesuunnittelu 2020. Toivomme hakemuksia suunnittelijoilta erilaisilla taustoilla ja teemme valinnat syyskuun aikana.

1. Mille käsityötekniikoille suunnittelet ohjeita?
2. Mikä sinua inspiroi ja mitä muuta rakastat tai harrastat kuin käsitöitä?
3. Millaista kokemusta sinulla on ohjeiden kirjoittamisesta?
4. Suunnitteletko ohjeen mieluiten kevät-, kesä-, syksy- vai talvilehteen?

(Kuvassa Marja Rautiaisen Taitoon 3/19 suunnittelema Rantaviiva-räsymatto)Alkuperäinen Facebook-postaus »