Testineulonta: Tiina Hautamäen suunnittelema kolmiohuivi

Taito-lehti, kolmiohuivi, mosaiikkineule

Etsimme testineulojia tammikuussa ilmestyvässä Taidossa julkaistavalle Tiina Hautamäen suunnittelemalle kolmiohuiville.

KOKO Leveys noin 215 cm, korkeus korkeimmasta kohdasta noin 100 cm.

Testineulojia etsitään isolle kolmion muotoiselle huiville, joka neulotaan kauttaaltaan kahdella värillä, koristellaan mosaiikkineuleella ja viimeistellään i-cordilla! 

Lankana on DK-vahvuinen villalanka. Mallineuleessa on käytetty Vuonuen Pentti kampalankaa väreissä luonnonvalkoinen ja luonnonmusta. Mallineuleeseen lankaa on kulunut noin 600 grammaa, mutta huivin kokoa voi säätää mieleisekseen. Pääväriä kuluu hieman kuvioväriä enemmän.

Testineulonnan deadline on joulukuun puolivälissä.

Erikoistekniikat: i-cord-päättely ja -reunus, mosaiikkineule.

Testineulontaan toivotaan mukaan testaajia, joiden mukana voi olla sekä mosaiikkineuletaitajia että -noviiseja. Kun mosaiikkineuleeseen pääsee sisälle, huivi on kohtalaisen suoraviivainen neulottava.

Tarkemmat tiedot ja kuvat laitan testaamisesta kiinnostuneille. Ilmoittautua voi viestillä täällä Instagramissa tai sähköpostilla osoitteeseen tiina.hautamaki@taito.fi. Laita viestissä sähköpostiosoitteesi ja tieto siitä, oletko aiemmin neulonut mosaiikkineuletta.

Valituille ilmoitetaan loppuviikon aikana!

Kiinnostuitko?

Laita sähköpostia osoitteeseen toimitus@taito.fi.


Valitettavasti emme pysty tarjoamaan testaajille lankoja, mutta kaikki testauksen loppuun suorittavat saavat kiitokseksi Taito-aiheisen paketin.