Ale!

KESÄTARJOUS: 3 Taitoa 30 € (alkaa Taidosta 3/24)

Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 30,00 €.

Tilaa Taito itsellesi tai lahjaksi! Taito on täynnä tuoretta tietoa ja rakkaimpia perinteitä. Se on lehti käsityöstä – asiasta, jota me rakastamme.

Kaipaatko kesälukemista ja haluatko inspiroitua mielenkiintoisten käsityöjuttujen äärellä? Voit nyt tilata Taito-lehden kesätarjouksestamme hintaan 30 €/6 kk! Kuuden kuukauden tilausjakso sisältää kolme numeroa ja tilausjakso alkaa Taidosta 3/24.

Sulje silmäsi ja kuvittele kesäyö – auringon viipyilevät säteet, luonnon äänet ja huumaavat tuoksut. Miltä tuoksuu sateen kastelema maa, kesäauringon lämmittämä hiekkatie ja paahteen rapeaksi muuttama mäntymetsä? Nyt sukelletaan maalaisromantiikan maailmaan!

Taidon numerossa 3/24 innoitus on löytynyt kesästä maalla. Millaista käsityöinspiraatiota kesä maalla voisi tarjota sinulle?

Taidon kestotilaus alkaa numerosta 3/24 ja on voimassa vain kotimaan tilauksiin. Tilaus jatkuu ilman uudistusta, kunnes muutat tilauksen määräaikaiseksi tai peruutat tilauksen. Mikäli haluat tilauksen alkavan numerosta 4/24, tee kestotilaus täältä. 

Kesätarjous koskee kestotilauksen 1. jaksoa. Tarjous on voimassa 19.6. saakka.

Jos tilaat lehden lahjaksi, merkitse maksajan tiedot ostoskorissa kohtaan ”laskutustiedot” ja saajan nimi ja osoitetiedot kenttään ”tilauksen kommentit”.

Osasto:

Kuvaus

Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kestotilauksena tilattu lehti tulee ilman uudistusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Kestotilauksen hinta vuonna 2024 on 34,90 euroa/6 kk. Laskutus on puolen vuoden jaksoissa. Tilauksen voi keskeyttää vähintään kaksi viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Mikäli peruutus ei saavu määräaikaan mennessä, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan.