Kestotilaus Suomeen: 3 Taitoa 34,90 € (alkaa Taidosta 1/24)

34,90 

Tilaa Taito itsellesi tai lahjaksi! Taito on täynnä tuoretta tietoa ja rakkaimpia perinteitä. Se on lehti käsityöstä – asiasta, jota me rakastamme.

Taidon kestotilaus alkaa numerosta 1/24 ja on voimassa vain kotimaan tilauksiin. Tilaus jatkuu ilman uudistusta, kunnes muutat tilauksen määräaikaiseksi tai peruutat tilauksen. Mikäli haluat tilauksen alkavan numerosta 2/24, tee kestotilaus täältä. 

Vuoden ensimmäisen lehden käsityömallisto on julkaistu. Voit tutustua lehden mallistoon täällä.

Lehti ilmestyy irtonumeromyyntiin jälleenmyyjillemme ja verkkokauppaamme ensi viikon keskiviikkona 24.1. Tilaajille lehdet toimitetaan viikon 4-5 aikana.

Taidon 1/24 teemana on mustaa ja valkoista. Talven pimein hetki on jo takana päin, mutta luonnon kirkkaat värit odottavat vielä mahdollisuuttaan puhjeta kukkaan. Maa on valkoinen ja yöt ovat mustia, mutta talvi kurkottelee jo kohti kevään valoa. Taidossa 1/24 leikitellään mustan ja valkoisen välisellä kontrastilla.

Taidon 1/24 käsityöohjeiden teosta vastaavat Enikö Balogh, Jaana Etula, Tiina Hautamäki, Tuija Heikkinen, Jenna Kostet, Soile Pyhänniska, Riikka Viitanen ja Anna-Karoliina Tetri. Mallistossa on mukana kahdeksan ihanaa ohjetta, joissa neulotaan, kirjotaan, virkataan, kudotaan ja valmistetaan mustetta!

Jos tilaat lehden lahjaksi, merkitse maksajan tiedot ostoskorissa kohtaan ”laskutustiedot” ja saajan nimi ja osoitetiedot kenttään ”tilauksen kommentit”.

Osasto:

Kuvaus

Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kestotilauksena tilattu lehti tulee ilman uudistusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Kestotilauksen hinta vuonna 2024 on 34,90 euroa/6 kk. Laskutus on puolen vuoden jaksoissa. Tilauksen voi keskeyttää vähintään kaksi viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Mikäli peruutus ei saavu määräaikaan mennessä, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan.