Kestotilaus Suomeen: 3 Taitoa 34,90 € (alkaa Taidosta 3/24)

34,90 

Tilaa Taito itsellesi tai lahjaksi! Taito on täynnä tuoretta tietoa ja rakkaimpia perinteitä. Se on lehti käsityöstä – asiasta, jota me rakastamme.

Sulje silmäsi ja kuvittele kesäyö – auringon viipyilevät säteet, luonnon äänet ja huumaavat tuoksut. Miltä tuoksuu sateen kastelema maa, vastapuhjenneet tuomen kukat, kesäauringon lämmittämä hiekkatie ja paahteen rapeaksi muuttama mäntymetsä. Nyt sukelletaan maalaisromantiikan maailmaan! Taidon 3/24 teemana on kesä maalla.

Taidon 3/24 käsityömallisto julkaistaan perjantaina 31.5.

Taidon kestotilaus alkaa numerosta 3/24 ja on voimassa vain kotimaan tilauksiin. Tilaus jatkuu ilman uudistusta, kunnes muutat tilauksen määräaikaiseksi tai peruutat tilauksen. Mikäli haluat tilauksen alkavan numerosta 4/24, tee kestotilaus täältä. 

Jos tilaat lehden lahjaksi, merkitse maksajan tiedot ostoskorissa kohtaan ”laskutustiedot” ja saajan nimi ja osoitetiedot kenttään ”tilauksen kommentit”.

Osasto:

Kuvaus

Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kestotilauksena tilattu lehti tulee ilman uudistusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Kestotilauksen hinta vuonna 2024 on 34,90 euroa/6 kk. Laskutus on puolen vuoden jaksoissa. Tilauksen voi keskeyttää vähintään kaksi viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Mikäli peruutus ei saavu määräaikaan mennessä, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan.