Tarjous: 4 Taitoa = 25 €

25,00 

Tilaa Taito itsellesi tai lahjaksi nyt tarjoushintaan 25 € / 4 numeroa! Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan 29,50 € / 3 numeroa. Tarjous on voimassa maanantaihin 30.3. saakka.

Taito on täynnä tuoretta tietoa ja rakkaimpia perinteitä. Se on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti käsityöstä – asiasta, jota me rakastamme.

Tarjoustilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta ja on voimassa vain kotimaan tilauksiin. Tilaus jatkuu ilman uudistusta, kunnes muutat tilauksen määräaikaiseksi tai peruutat tilauksen.

Jos tilaat lehden lahjaksi, merkitse maksajan tiedot ostoskorissa kohtaan ”laskutustiedot” ja saajan nimi ja osoitetiedot kenttään ”tilauksen kommentit”.

Osasto:

Kuvaus

Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kestotilauksena tilattu lehti tulee ilman uudistusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Kestotilauksen hinta vuonna 2020 on 29,50 euroa/6 kk. Laskutus on puolen vuoden jaksoissa. Tilauksen voi keskeyttää vähintään kaksi viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Mikäli peruutus ei saavu määräaikaan mennessä, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan.