Joulun neulelehti 4: ennakkomyynti

Taito – joulun neulelehti 4 sisältää yli sata sivua jouluista tunnelmointia. Taito – joulun neulelehti 4:n sydämenä ovat neuleohjeet, jotka on laadittu tätä lehteä varten.

Malliston teemana ovat joulukukat. 13 kotimaista neulesuunnittelijaa tarttui puikkoihin ja loihti suomalaisista langoista upeasti kukkivia neuleohjeita. Lehden neulesuunnittelijoina ovat muun muassa Anna Johanna, Susanna Winter ja Käsityökekkereiden Veera Jussila. Tutustu lehden ohjemalliston maistiaisiin ja materiaalitietoihin.

Ennakkomyynti

Taito – joulun neulelehti 4 on mahdollista tilata itselleen jo ennakkoon hintaan 13,90 €. Lehti ilmestyy 12.10.2022 ja ennakkoon tilatut lehdet postitetaan viikon 41 alussa.

Ennakkomyyntipaikat:

Alennuksella vain Taito-lehden kesto- ja määräaikaisille tilaajille! Taito-lehden kesto- ja määräaikaiset tilaajat voivat tilata Taito – joulun neulelehti 4:n ennakkoon itselleen alennettuun hintaan (10 €, sis. postikulut). Lehti toimitetaan yhtä aikaa lokakuun ensimmäisellä viikolla ilmestyvän Taidon 5/22 kanssa. Ennakkomyynti Taito-lehden tilaajille päättyy 12.9.2022. Tee tilaus täältä. Mikäli rekisteristämme ei löydy voimassa olevaa tilausta lehden ilmestymishetkellä, perumme tilauksen ja palautamme rahat automaattisesti.