Mysteerineulonta: Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 1

Lämmitelläksemme lokakuussa ilmestyvää Taito – joulun neulelehteä varten julkaisemme neliosaisen mysteerineuleohjeen nettisivuillamme syys–lokakuussa. Alta löydät Taidon, Villapesuohjelman ja Aaran yhteisen mysteerineulonnan ensimmäisen osan.

Mysteerineulonnan (mkal) ideana on, että neuloja ei puuhaan ryhtyessään tiedä, millainen lopputuloksesta tulee. Jouluinen mysteeriohjeemme on YouTubesta ja lukuisista yhteisneulonnoista tuttujen Villapesuohjelman Pirjon ja Katrin suunnittelema Olisinpa sylissäsi -niminen huivi.

Huiviohje siis julkaistaan neljässä osassa Taito-lehden nettisivuilla ja alta löydät ohjeen ensimmäisen osan. Pdf-tiedostossa ei ole lainkaan kuvia huivista, joten halutessasi voit neuloa täysin yllätyksellisesti: näkemättä kuvia ennakkoon lainkaan. Jos kaipaat kuvaa tekemisesi tueksi, löydät myös sen alapuolelta, toisesta linkistä.

Kalenteriin voit merkitä osien julkaisupäivät: 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10. Osat ilmestyvät aina iltapäivällä klo 16. Somessa löydät mysteerineulontaan liittyvät postaukset tunnisteella #olisinpasylissasimkal.

Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 1

Ohje ja malli Pirjo Lakkapää ja Katri Raunama / Villapesuohjelma

KOKO 57 x 157 cm.

LANKA Sport-vahvuista villalankaa (noin 360 m/100 g).
Mallihuivi on neulottu Aaran Kotosta (100 % suomalainen villa, 360 m/100 g) sävyissä A: Helmi (vaaleaharmaa), B: Virma (punainen) ja C: Jalo (tummaharmaa).

MENEKKI Kaikkia kolmea väriä yksi 100 gramman vyyhti.

PUIKOT 4 mm:n pyöröpuikko 80 cm:n ja 120 cm:n kaapeleilla tai useampi samankokoinen pyöröpuikko.

LISÄKSI Silmukkamerkkejä, päättelyneula ja pingotusraudat viimeistelyä varten.

TIHEYS 25 s ja 28 krs = 10 x 10 cm sileää neuletta.

Avaa Olisinpa sylissäsi -huivin ohjeen ensimmäinen osa.

Katso kuva Olisinpa sylissäsi -huivin ensimmäisestä osasta.