Taito 2/23 myynnissä nyt!

Käsityölehti Taito 2/23 ilmestyy maaliskuun lopussa.

Tilaa käsityölehti Taito verkkokaupastamme.

On vapaapäivä ja mahdollisuus lähteä retkelle. Mutkittelevat tiet ja polut vievät mennessään, ja kun tauon aika vihdoin koittaa, villasukat ja kevätaurinko lämmittävät kulkijaa.

Käsityölehti Taito 2/23 ilmestyy tilaajille maalis-huhtikuun taitteessa ja irtonumeromyyntiin 29.3.

Taidon 2/23 teemana on retkellä. Lehdessä tutustumme kuksaan esineenä. Vierailimme Riihimäellä kuksaintoilija Erkki Laimion työpajalla ja keskustelimme kuksan historiasta Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Jouni S. Laitin kanssa.

Taidon käsityöohjeiden teosta vastaavat Susanna Winter, Minttu Wikberg, Jenny Ansah, Susanna Kaartinen, Sanna Suonpää, Laura Virta, Riitta Tammi ja Kati Laurila. Mallistossa on mukana kahdeksan ihanaa ohjetta, jotka inspiroivat neulomaan, askartelemaan paperista sekä lähtemään luonnon helmaan ja retkelle. Kuvalliset maistiaiset ohjemallistosta ja sen materiaalitiedot julkaistaan nettivisuillamme perjantaina 24.3.

Lehden juttupuolella pääsemme tutustumaan kalastajan kädentaitoihin ja kotimaisiin käsin valmistettuihin reppuihin. Poikkeamme retkellä markkinahumussa Turussa ja käymme käsityömatkalla Mathildedalissa. Tutustumme myös paikkakuntaneuleiden suunnitteluun ja saamme lukea matkapäiväkirjaa neuleen muodossa.

Tervetuloa retkelle käsitöiden maailmaan!