Taito 6/19 on ilmestynyt

Vuoden viimeinen Taito on ilmestynyt. Lehti tulee tilaajille ja kauppojen hyllyille joulukuun toisella kokonaisella viikolla. Jos et ole vielä Taidon tilaaja, voit tilata lehden kotiisi täältä.

Taidon 6/19 teemana on neulominen ja langat. Kymmensivuisen teemaliitteen mukana pääsemme vierailemaan Pirtin Kehräämöllä ja kuulemme Novitallakin työskentelevän neulesuunnittelija Sari Nordlundin ajatuksia työstään. Lisäksi tarjoamme ensiapua englanninkielisten neuleohjeiden parissa painiville harrastajille.

Lehden muiden juttujen kautta tutustumme moniin taitaviin kädentaitajiin sekä kotimaassa että Suomenlahden toisella puolen. Tapaamme esimerkiksi maailmankuuluja rumpuja rakentavan Pekka Helasen sekä pitsiliinoja neulovan Riho Toomran ja käymme kultaajamestarin työhuoneella.

Taidon 6/19 ohjemallisto kulkee nimellä Kaupungin valot. Ohjemallisto sai alkunsa eteläisen Suomen pimeistä ja sateisista talvista. Ohjeita lehteen ovat suunnitelleet Anu Ahoniemi, Tiia Eronen, Krista Kangas-Lahtinen, Maria Kostamovaara, Sanna Suonpää ja Saara Toikka.