Taito – joulun neulelehti on ilmestynyt

Taito – joulun neulelehti on Taidon ensimmäinen erikoisnumero. Lehti sisältää kymmenen uutta neuleohjetta ja virkkuuohjeen Suomen kiinnostavimmilta suunnittelijoilta.

Taito – joulun neulelehti on miltei satasivuinen tunnelmapaketti joulunodotuksen lämpöisiin hetkiin. Se vie mukanaan aattoaamun lempeään tunnelmaan, siihen hetkeen, kun joulunvalmistelut ovat jo miltei valmiit, riisipuuro poreilee kattilassa ja lasiin kaadetaan päivän ensimmäinen glögi.

Saimme ajatuksen oman joululehden teosta jo yli vuosi sitten elokuun paahteisen helteen käristäessä toimitustamme. Lähetimme vielä saman kuun aikana suunnittelukutsun viidelle neulesuunnittelijalle sekä yhdelle virkkaajalle ja pyysimme heitä mukaan matkallemme joulun ihmeelliseen maailmaan.

Taito – joulun neulelehti ilmestyy vain irtonumeromyyntiin. Se eroaa tavallisesta tilattavasta Taidosta sekä koonsa että sisältönsä puolesta. Joulun neulelehti on fyysiseltä kooltaan hivenen pienempi kuin normaali lehtemme, mutta sivuja siinä on miltei kolmekymmentä enemmän.

Joulun neulelehti on keskittynyt ohjeisiin – ja nimensä mukaisesti erityisesti neuleohjeisiin. Halusimme kuitenkin tuoda hivenen mukaan myös Taidosta tuttua käsityötekniikoiden monipuolisuutta ja julkaisimme ensimmäisessä joulun neulelehdessä yhden virkkuuohjeen lisäksi inspiraatio-ohjeet himmelin peruskuvion tekoon sekä ristipistoin koristeltuun joulukorttiin.

Astu kanssamme joulun ihmemaahan ja hanki Taito – joulun neulelehti irtonumeromyyjiltämme tai suoraan verkkokaupastamme.