Taito Suomen Kädentaidot -messuilla 15.–17.11.2019

Marraskuun puolivälissä kässäkansa kokoontuu Tampereelle Euroopan suurimpaan kädentaitotapahtumaan. Suomen Kädentaidot -messut järjestetään 15.–17.11.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Taitolehti löytyy Suomen Kädentaidot -messuilta jo totuttuun tapaan Taitokadulta. Messukojumme on tällä kertaa Taito Pohjois-Pohjanmaan vieressä. Tule moikkaamaan ja kurkkaamaan, mitä kaikkea yhteistä kivaa olemme keksineet!

Taidon messuosastolla on esillä osia ensimmäisen erikoisnumeromme Taito – joulun neulelehden ohjemallistosta. Taito – joulun neulelehti on myynnissä messuosastollamme hintaan 12,50 €.

Vain messuilla! Sata ensimmäistä Taito – joulun neulelehden ostajaa saa kaupan päälle luonnonvalkoisen Salainen puutarha -kangaskassin.

Tuttuun tapaan messuilta voi myös tilata Taidon alennettuun hintaan. Tämän vuotinen messutarjouksemme on puolen vuoden lehdet 25 eurolla ja tilaaja saa kaupan päälle heti mukaansa kaksi vapaavalintaista aiemmin ilmestynyttä Taitoa.

Lisäksi messuosastollamme on myynnissä Taidon ikiomia pinssejä, jotka on suunnittellut lehden AD Elina Johanna Ahonen. Yhden pinssin hinta on 8 €, kaksi pinssiä maksaa 12 €.

Taitokadulta löytyy myös paljon kaikkea muuta ihanaa. Taitolavalla nähdään jokaisena messupäivänä useita erilaisia taitoyhdistysten työnäytöksiä. Tule katsomaan, miten esimerkiksi kymenlaaksolaisilta taipuu tikapuutekniikka kirjoneuleessa tai tutustumaan kevyisiin matkakangaspuihin ja hakemaan vinkkejä pieniin kudontakehyksiin.

Idealavalle kannattaa suunnata perjantaina klo 14.30, sillä silloin julkaistaan kustantajamme Taitoliiton valitsema vuoden 2020 käsityötekniikka.

Suomen Kädentaidot -messujen teemana on tänä vuonna hyvä olo käsitöistä. Vaikka käsityö kantaa pitkälle, muista varautua messuihin myös kärsivällisellä mielellä, mukavilla kengillä ja vesipullolla. Siten hyvä olo säilyy tuhansien messuvieraiden keskellä!

Nähdään Taitokadulla!

Lisätietoja ja lavaohjelmien aikataulut www.kadentaidot.fi