Tule tekemään käsitöitä kanssamme

Käsitöiden harrastamisessa parasta on yhteisöllisyys, vaikka monesti tuleekin nyhrättyä yksikseen sohvannurkassa kutimen kanssa. Siksi Taito-lehti järjestää yhdessä Taito Etelä-Suomen kanssa syksyn aikana neljä käsityöiltaa CraftCornerin tiloissa Helsingissä.

Tule siis kanssamme neulomaan, virkkaamaan, kirjomaan ja nypläämään – voit tuoda tullessasi minkä tahansa käsityön. Nautitaan illasta yhdessä käsitöiden äärellä, juodaan teetä ja kahvia ja inspiroidutaan toinen toistemme tekemisistä.

Taitoillat CraftCornerin tiloissa (Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki) torstaisin 24.8., 21.9., 26.10. ja 23.11. klo 17-20. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Taitoillat jatkuvat keväällä

Taidon ja Taito Etelä-Suomenjärjestämät yhteisölliset käsityöillat jatkuvat kevään ajan Helsingin CraftCornerissa. Ota oma käsityö mukaasi ja tule nauttimaan mukavasta seurasta, iloisesta inspiraatiosta, kiinnostavista kässäkeskusteluista ja pienestä purtavasta.

Nähdään Taitoilloissa!

Taitoillat CraftCornerin tiloissa (Eteläesplanadi 4, Helsinki) torstaisin 25.1., 22.2., 22.3., 26.4. ja 31.5. klo 17–20. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!