Yön kuningatar -yhteisneulonta

Lähde mukaan Yön kuningatar -neuletakin yhteisneulontaan! Ohje neuletakkiin löytyy 12.10.2022 ilmestyvästä Taito – joulun neulelehti 4:stä.

Yhteisneulonnassa eli KAL:issa (knit along) osallistujat neulovat samanaikaisesti samaa neuleohjetta. Tällä kertaa neuleohjeena on Anu Ahoniemen suunnittelema Yön kuningatar -neuletakki.

Yhteisneulonnoissa mukavaa on yhteisöllisyys: neulonnan aikana voi pohtia yhdessä muiden neulojien kanssa väri- ja lankavalintoja, julkaista somessa kuvia keskeneräisestä projektista ja tukea ja kannustaa neulojakollegoita. KAL ei ole nopeuskilpailu, vaan sen aikana voi nautiskella yhteisestä tekemisestä samanhenkisten neulojien kanssa.

Yhteisneulonta alkaa Taito – joulun neulelehti 4:n ilmestyessä ja päättyy vuoden 2022 lopussa. Osallistua voit joko Instagramissa tunnisteella #yönkuningatarkal ja #piippahankiainen tai suunnittelija Anu Ahoniemen Ravelry-ryhmässä Piippahankiainen.

Lehden valokuvissa näkyvä mallineule on neulottu Rva Silmusolmun silkkomohairlangasta. Rva Silmusolmun verkkokauppa tarjoaa 10 % alennuksen mohairlangoista viikoilla 41–42 koodilla YÖNKUNINGATAR.

Neuletakin valmiiksi saaneiden kesken arvotaan palkintoja. Arvontaan osallistut julkaisemalla viimeistään 31.12.2022 kuvan valmiista Yön kuningatar -neuletakista joko Instagramissa tunnisteella #yönkuningatarkal tai lisäämällä kuvan Ravelryn Piippahankiainen-ryhmän keskusteluketjuun ”Valmiit Yön kuningattaret”.

Palkinnot:

Rouva Silmusolmun lahjakortti 50 €.

2 x Taito-lehden puolen vuoden tilaus (arvo 29,50 € kpl).

Piippahankiaisen neuleohjeita.