Taito 3/24 + kaupanpäällinen

16,90 

Kaksi Taitoa yhden hinnalla! Kun tilaat Taidon 3/24 verkkokaupastamme, saat kaupan päälle aiemmin ilmestyneen Taidon numeron.

Sulje silmäsi ja kuvittele kesäyö – auringon viipyilevät säteet, luonnon äänet ja huumaavat tuoksut.  Miltä tuoksuu sateen kastelema maa, vastapuhjenneet kukat, kesäauringon lämmittämä hiekkatie ja paahteen rapeaksi muuttama mäntymetsä? Nyt sukelletaan maalaisromantiikan maailmaan! Taidon 3/24 teemana on kesä maalla.

Taidon 3/24 käsityöohjeiden teosta vastaavat Anu Ahoniemi, Karoliina Erkinjuntti, Riikka Hällmark, Veera Jussila, Maria Kostamovaara, Emma Kylmälä, Elina Männistö ja Maija Turunen. Mallistossa on mukana kahdeksan ihanaa ohjetta, joissa neulotaan, neulatuftataan, solmeillaan, koristellaan kirjomalla, ommellaan tilkkutäkki ja valmistetaan hurmaava käsivoide!

Myös lehden juttupuolella inspiroidutaan kesästä ja maaseudusta, mutta pohditaan myös kaupunkiluontoa. Pääjutussa tutustumme puuseppä ja taiteilija Minja Kolehmaiseen, joka on matkustanut ympäri Suomea ja Eurooppaa matkailuautoon rakentamassaan puutyöverstaassa.

Käymme tutustumassa, millaista on neulesuunnittelija Elsi Vankan elämä kesäisellä maaseudulla sekä perehdymme perinneparkitukseen Hanna Noren johdolla. Käväisemme valtameren takana Kanadassa vierailemassa cowboy ja hopeaseppä Scott Hardyn luona ja kotimaassa pajutaiteilija Anne Rainen kotona Kettulassa. Pohdimme kaupunkisuunnittelun ja kaupunkien vihreyttämisen merkitystä maisema-arkkitehti Taina Suonion johdolla ja luemme, miten perinnekeskus Kuggomissa kunnostetaan ja rakennetaan puuveneitä.

95 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Taidon 3/24 ohjemallisto sisältää seuraavat ohjeet:

  • Maija Turusen neulottu Fleur-paita.
  • Maria Kostamovaaran neulottu Nata-neuletakki.
  • Anu Ahoniemen neulottu Romantiikka-huivi.
  • Riikka Hällmarkin neulotut Laventeli-sukat.
  • Karoliina Erkinjuntin tuftattu Kesäniitty-tyyny.
  • Veera Jussilan ommeltu Kesä maalla -tilkkutäkki.
  • Elina Männistön solmeltu makrameekassi.
  • Emma Kylmälän Kehäkukka-käsivoide.