Mysteerineulonta: Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 2

Lämmitelläksemme lokakuussa ilmestyvää Taito – joulun neulelehteä varten julkaisemme neliosaisen mysteerineuleohjeen nettisivuillamme syys–lokakuussa. Alta löydät Taidon, Villapesuohjelman ja Aaran yhteisen mysteerineulonnan toisen osan.

Mysteerineulonnan (mkal) ideana on, että neuloja ei puuhaan ryhtyessään tiedä, millainen lopputuloksesta tulee. Jouluinen mysteeriohjeemme on YouTubesta ja lukuisista yhteisneulonnoista tuttujen Villapesuohjelman Pirjon ja Katrin suunnittelema Olisinpa sylissäsi -niminen huivi.

Huiviohje siis julkaistaan neljässä osassa Taito-lehden nettisivuilla ja alta löydät ohjeen toisen osan. Ohjeen ensimmäisen osan löydät tämän linkin takaa.

Pdf-tiedostossa ei ole lainkaan kuvia huivista, joten halutessasi voit neuloa täysin yllätyksellisesti: näkemättä kuvia ennakkoon lainkaan. Jos kaipaat kuvaa tekemisesi tueksi, löydät myös sen alapuolelta, toisesta linkistä.

Kalenteriin voit merkitä julkaisupäivät kahden viimeisen osan osalta: 7.10. ja 14.10. Osat ilmestyvät aina iltapäivällä klo 16. Somessa löydät mysteerineulontaan liittyvät postaukset tunnisteella #olisinpasylissasimkal.

Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 2

Ohje ja malli Pirjo Lakkapää ja Katri Raunama / Villapesuohjelma

Avaa Olisinpa sylissäsi -huivin ohjeen toinen osa.

Avaa kuva Olisinpa sylissäsi -huivin toisesta osasta.