Taito 1/24 on ilmestynyt!

Taito-lehti ilmestyy 24.1.

Taidon 1/24 teemana on mustaa ja valkoista. Talven pimein hetki on jo takana päin, mutta luonnon kirkkaat värit odottavat vielä mahdollisuuttaan puhjeta kukkaan. Maa on valkoinen ja yöt ovat mustia, mutta talvi kurkottelee jo kohti kevään valoa. Taidossa 1/24 leikitellään mustan ja valkoisen välisellä kontrastilla.

Taidon 1/24 käsityöohjeiden teosta vastaavat Enikö Balogh, Jaana Etula, Tiina Hautamäki, Tuija Heikkinen, Jenna Kostet, Soile Pyhänniska, Riikka Viitanen ja Anna-Karoliina Tetri. Mallistossa on mukana kahdeksan ihanaa ohjetta, joissa neulotaan, kirjotaan, virkataan, kudotaan ja valmistetaan mustetta!

Musta ja valkoinen on toiminut inspiraationa myös lehden juttupuolella. Vierailemme vaatturi Sami Eklundin työhuoneella sekä Studio 1851:ssa, jossa valokuvat syntyvät vintagekameroilla. Kurkistamme vanhojen painokoneiden maailmaan sekä morsiuspukujen historiaan. Vierailemme myös kotimaisesta villasta valmistettujen neuleiden kodissa Ekta Helsingissä ja sekä Raution Ajan seppien luona Tapiolassa.