Mysteerineulonta: Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 3

Lämmitelläksemme lokakuussa ilmestyvää Taito – joulun neulelehteä varten julkaisemme neliosaisen mysteerineuleohjeen nettisivuillamme syys–lokakuussa. Alta löydät Taidon, Villapesuohjelman ja Aaran yhteisen mysteerineulonnan kolmannen osan.

Mysteerineulonnan (mkal) ideana on, että neuloja ei puuhaan ryhtyessään tiedä, millainen lopputuloksesta tulee. Jouluinen mysteeriohjeemme on YouTubesta ja lukuisista yhteisneulonnoista tuttujen Villapesuohjelman Pirjon ja Katrin suunnittelema Olisinpa sylissäsi -niminen huivi.

Huiviohje siis julkaistaan neljässä osassa Taito-lehden nettisivuilla ja alta löydät ohjeen kolmannen osan. Ohjeen aiemmat osat löydät täältä: osa 1 ja osa 2.

Pdf-tiedostossa ei ole lainkaan kuvia huivista, joten halutessasi voit neuloa täysin yllätyksellisesti: näkemättä kuvia ennakkoon lainkaan. Jos kaipaat kuvaa tekemisesi tueksi, löydät myös sen alapuolelta, toisesta linkistä.

Kalenteriin voit merkitä viimeisen osan julkaisupäivän: 14.10. Osa ilmestyy iltapäivällä klo 16. Somessa löydät mysteerineulontaan liittyvät postaukset tunnisteella #olisinpasylissasimkal.

Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 3

Ohje ja malli Pirjo Lakkapää ja Katri Raunama / Villapesuohjelma

Avaa Olisinpa sylissäsi -huivin ohjeen kolmas osa.

Avaa kuva Olisinpa sylissäsi -huivin kolmannesta osasta.

Korjaus! Ohje on päivitetty to 8.10. klo 11.15. Kaaviosta 2 poistettiin kaksi ensimmäistä kerrosta, joita ei oltu neulottu mallihuiviin. Korjaus ei vaikuta huivin ulkonäköön ratkaisevasti.