Opiskelija- ja jäsentilaus

OPISKELIJATILAUS

Opiskelijat saavat TAITO-lehden edulliseen hintaan 
31,90 € / 6kk
 . Opiskelijatilaus on aina vuoden määräaikainen tilaus (sisältää 6 numeroa ja laskutetaan 2 x vuodessa).
Opiskelijatilauksen liitteeksi tulee lähettää kopio voimassa olevasta opiskelijakortista. Opiskelijatilauksen voi myös vahvistaa oppilaitoksen leimalla.

Toimi näin:
Kirjoita tilaustietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) paperille. Liitä mukaan opiskelijakortin kopio tai pyydä oppilaitoksen leima tilauspaperiisi. Merkitse selkeästi, että tilaat opiskelijatilauksen. Postita tilaus tilaajapalveluun:
TAITO-tilaajapalvelu
Tunnus 5014106
00003 VASTAUSLÄHETYS
Postimaksun maksaa TAITO-lehti

JÄSENTILAUS

Taitoyhdistysten, Tekstiiliopettajaliiton ja Teknisten aineiden opettajien, Suomen Käsityöyrittäjien sekä Ornamon jäsenet saavat TAITO-lehden jäsenhintaan 31,90 € / 6 kk. Tilaus on kestotilaus. Tiedustele edusta jäsenyhdistyksestä.

    Jäsenhintaiseen tilaukseen on oikeutettu jäsenmaksun maksanut jäsen lehden yhteistyösyhdistyksistä: – taitoyhdistykset – Ornamo – Suomen käsityöyrittäjät -ryhmä – Tekstiiliopettajat TOL ry – Teknisten aineiden opettajat TAO ry. Lehdellä on oikeus tarkistaa jäsenyys jäsenyhdistyksestä. Tilaushinnat ovat voimassa Suomeen toimitettaviin tilauksiin. Kestotilauksena tilattu lehti tulee ilman uudistusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Tilauksen voi keskeyttää vähintään kaksi viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Mikäli peruutus ei saavu määräaikaan mennessä, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan. Osoitetietoja voidaan käytää markkinointiin.
    Lehden asiakkaat ovat Taitoliiton / Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry asiakasrekisterissä, jossa olevia henkilötietoja käsitellään muun muassa asiakassuhteen hoitoon ja kehittämiseen sekä markkinointiin Taitoliittoon kuuluvissa yhteyksissä. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen tarkastus ja virheen oikaisuoikeus sekä oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely suoramarkkinointiin. Asiakas voi tarkistaa lehtirekisterin tiedot lehden tilaajapalvelusta: Atex Oy, tilaajapalvelu@atex.com, puh. 03-4246 5340.