Mysteerineulonta: Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 4

Lämmitelläksemme lokakuussa ilmestyvää Taito – joulun neulelehteä varten julkaisemme neliosaisen mysteerineuleohjeen nettisivuillamme syys–lokakuussa. Alta löydät Taidon, Villapesuohjelman ja Aaran yhteisen mysteerineulonnan kolmannen osan.

Mysteerineulonnan (mkal) ideana on, että neuloja ei puuhaan ryhtyessään tiedä, millainen lopputuloksesta tulee. Jouluinen mysteeriohjeemme on YouTubesta ja lukuisista yhteisneulonnoista tuttujen Villapesuohjelman Pirjon ja Katrin suunnittelema Olisinpa sylissäsi -niminen huivi.

Huiviohje siis julkaistaan neljässä osassa Taito-lehden nettisivuilla ja alta löydät ohjeen viimeisen osan. Ohjeen aiemmat osat löydät täältä: osa 1 ja osa 2 ja osa 3.

Pdf-tiedostossa ei ole lainkaan kuvia huivista, joten halutessasi voit neuloa täysin yllätyksellisesti: näkemättä kuvia ennakkoon lainkaan. Jos kaipaat kuvaa tekemisesi tueksi, löydät myös sen alapuolelta, toisesta linkistä.

Somessa löydät mysteerineulontaan liittyvät postaukset tunnisteella #olisinpasylissasimkal.

Olisinpa sylissäsi -huivi, osa 4

Ohje ja malli Pirjo Lakkapää ja Katri Raunama / Villapesuohjelma

Avaa Olisinpa sylissäsi -huivin ohjeen neljäs osa.

Avaa kuva koko Olisinpa sylissäsi -huivista.

Ohje on päivitetty pe 23.10. klo 21.00. Mosaiikkikaavioiden 2 ja 3 värit muutettiin vastaamaan mallihuivin värejä kaavion hahmottamisen helpottamiseksi.